

|  | Times<br>e.g. 8.30am – 10.30am   | Please record in minutes e.g. 120 mins                            |
|--|--|---|
| School hours arrival and closure                                       | 8:45 - 3:15  | 390 mins daily  |
| KS1 break times  | 10:15 - 10:30  | 15 mins daily   |
| KS2 break times  | 10:30 - 10:45  | 15 mins daily   |
| Assemblies   | Singing Assembly 2:40-3:05<br>Values Assembly 2:40-3.05<br>Celebration 2:40-3:05 | 25 mins   |
| Lunch times foundation stage   | 11:50 - 1:00   | 70 mins daily   |
| Lunch times ks1 stage  | 11:55 - 1:00   | 65 mins daily   |
| Lunch times ks2 stage  | 12:15 - 1:15   | 60 mins daily   |
| Teaching time foundation stage <i>e.g. 8.50am – 12.00pm, 1pm – 3pm</i> | 8:45 - 10:15<br>10:30 -11:50<br>1:00 - 2:40<br>3:05 - 3:15                       | 90 mins daily<br>80 mins daily<br>100 mins daily<br>10 mins daily |
| Daily teaching hours foundation stage                                  |  | 280 mins daily  |
| Total teaching hours per week foundation stage                         |  | 1400 mins weekly  |
| Teaching time KS1 <i>e.g. 8.50am – 12.00pm, 1pm – 3pm</i>              | 8:45 - 10:15<br>10:30 - 11:55<br>1:00 - 2:40<br>3:05 - 3:15                      | 90 mins daily<br>85 mins daily<br>100 mins daily<br>10 mins daily |



| Daily teaching hours KS1          | 285 mins daily   |
|-----------------------------------|------------------|
| Total teaching hours per week KS1 | 1425 mins weekly |